Over ons

De Coöperatieve Aan- en verkoop Vereniging “Den Ham” U.A. is een middelgrote, ambitieuze en zelfstandige mengvoederproducent. Voor onze gezamenlijke leden en afnemers produceren wij een breed assortiment mengvoeders. Op basis van technische advisering en praktische ondersteuning dragen wij bij aan de optimalisatie van de resultaten bij onze klanten.

Mengvoeders
In onze fabriek produceren wij met name rundveevoeders en varkensvoeders. Voor al onze voeders geldt dat zij worden geproduceerd en zijn ontwikkeld op basis van de resultaten die u op uw bedrijf wilt realiseren. Naast onze bulkvoeders bieden wij ook producten in zakgoed aan die afgehaald kunnen worden in onze moderne ‘drive in’ zakgoedhal.
Zoals u kunt verwachten voldoen wij aan de diverse kwaliteitseisen (GMP+, HACCP en Q&S). Ook zijn wij deelnemer van SecureFeed, een organisatie die toe ziet op de kwaliteit van grondstoffen die worden gebruikt in de agrarische sector.

CAVWinkel
Voor al uw ‘groene’ benodigdheden kunt u terecht in onze moderne CAVWinkel. Op totaal 3.000 m² vindt u meer dan 15.000 artikelen op het gebied van dier, tuin, kleding, schoeisel, doe het zelf en agrarische artikelen. Dit alles tegen scherpe prijzen! Tevens kunt u een groot deel van ons assortiment nu ook online bestellen op www.cavwinkel.nl

Tankstation
Bij ons centraal in Den Ham gelegen zelftankstation, kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag scherp geprijsde brandstoffen tanken.

Andere Benodigdheden
Behalve het grote aanbod mengvoeders biedt CAV Den Ham ook een breed assortiment met verwante agrarische producten. Hierbij kunt u denken aan graszaad, mais zaad en kalverenmelk. Deze producten worden aangeboden onder ons eigen ’top’ assortiment. Samen met onze technische adviseurs selecteren wij de producten die voor uw bedrijf de meeste toegevoegde waarde genereren.
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!