Mengvoeders

Samenwerken betekent voor ons betrokken zijn bij de veehouder, oftewel naast de veehouder gaan staan. Daadwerkelijk een inzet leveren om hem te helpen zijn doelstellingen en idealen te realiseren, maar ook zijn problemen goed in te schatten. Bij CAV Den Ham denken we vanuit de basis. Als we goed zorgen voor onze productiedieren, zorgen de productiedieren goed voor ons. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen de productie en het productiemiddel om zo te komen tot maximaal rendement.

Optimaal voederadvies

Focus ligt bij CAV Den Ham op de optimale voeding, waarbij flexibiliteit het sleutelwoord is. Vaste uitgangspunten zijn de basis voor onze specialisten om snel de juiste voersoorten te kiezen, uw technische en economische resultaten dienen hierbij als basis. Aan de hand van uw gegevens wordt een voeradvies passend bij uw bedrijf opgesteld. Continue worden de resultaten besproken en  wordt het advies geëvalueerd en eventueel aangepast aan de actuele situatie.

Prima resultaat

De specialisten van CAV Den Ham streven ernaar om samen met u de resultaten te optimaliseren. Hiervoor is een ruim assortiment veevoeders beschikbaar van een constante hoge kwaliteit.

CAV Den Ham wil op deze manier een bijdrage leveren aan een prima economisch resultaat, zodat de continuïteit van uw bedrijf beter gewaarborgd is.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!