Brandstof

Levering diesel aan huis 

Ook leveren wij diesel per tankauto aan agrarische bedrijven in de regio Overijssel. Diesel kan telefonisch bij ons worden besteld en wordt binnen één tot enkele dagen bij u in de tank geleverd. Voor meer info over winterkwaliteit klik hier.
Bel voor bestellingen en onze scherpe prijzen tel 0546-672525.

Tankstation

Vanaf dinsdag 8-10-2019 tot in de loop van week 43 kan er i.v.m. tankkeuring en onderhoud niet getankt worden. 
Een modern zelftankstation, waar u met alle bankpasjes, de CAV Tankpas en de Multi Tank Card 7 dagen per week, 24 uur per dag Diesel en Euro 95 kunt tanken. Tanken met credit cards niet mogelijk. Bij CAV Den Ham goedkoop tanken en modern tankgemak. Wij beschikken over 2 high speed diesel pompen voor sneller tanken van vrachtauto’s en tractoren.

CAV Den Ham Tankpas

Voor zakelijke klanten is het mogelijk een CAV Den Ham Tankpas(sen) aan te vragen. Met deze pas kunt u voor uw (vracht)auto of wagenpark 7 dagen per week 24 uur per dag snel en voordelig tanken bij CAV Den Ham. Twee keer per maand wordt een verzamelfactuur gemaild en geincasseerd. Ook kunt u in een portal uw facturen inzien en opvragen. Voor meer info of aanvragen bel 0546-672525 of mail: administratie@cavdenham.nl

Contant betalen

Om contant te betalen voor het tanken even op de bel drukken van de intercom op de middenpaal en uw pompnummer doorgeven. Daarna tanken en betalen op kantoor. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag contant betalen niet mogelijk.

Brandstofprijzen

m.i.v. 08-10-2019  (geen prijs i.v.m. tijdelijk gesloten)

Euro 95
Diesel
– , – – –
– , – – –
prijs per liter incl.btw
typefouten voorbehouden
 

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!