Varkens

Samenwerken betekent voor ons betrokken zijn bij de varkenshouder. Daadwerkelijk een inzet leveren om hem te helpen zijn doelstellingen en idealen te realiseren, maar ook zijn problemen goed in te schatten. De specialisten op het gebied van varkenshouderij zijn gedreven om hier samen met u een succes van te maken.

Ruim assortiment

De varkensspecialisten van CAV Den Ham streven ernaar om samen met u de resultaten te optimaliseren. Hiervoor is een ruim assortiment varkensvoeders beschikbaar van een constante hoge kwaliteit.

Intensieve begeleiding

Bij CAV Den Ham streven wij naar begeleiding die is afgestemd op de wens van de ondernemer. Samen doelen stellen en er voor gaan. U kunt denken aan doelen op het gebied van management, begeleiding, technische verbetering en rendement verbetering. Als voorlichters varkenshouderij willen wij graag naast u staan om een klankbord te zijn, helpen theorie te vertalen naar praktijk, en waar nodig ook kritisch te zijn. Vaak is het zo dat diverse bedrijfsbegeleiders met aanbevelingen komen. Als deze adviseurs gezamenlijk in een team gaan werken is er beter een richting te bepalen. Daarom kan het dus ook een taak zijn voor ons als voorlichter, te zorgen dat er afgestemde adviezen komen. Hierdoor kan er beter geschakeld worden. Zo kunnen wij gezamenlijk werken aan optimalisatie van rendement op uw bedrijf.

Stimulans vleesvarkensvoeders

De Stimulanslijn vleesvarkensvoeders: “1 vernieuwende voerlijn in 2 varianten”  Één voerlijn gericht op een goede darmgezondheid voor varkens met een hoge voeropname en één voerlijn gericht op het verhogen van de voeropname. Klik hier voor de Stimulanslijn folder.

Wilfred ten Brinke

Technisch specialist Varkens/Pluimvee

06-54663113

Gea Simonides

Adviseur Varkensvoeding

06-86880704

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!