Zakgoed levering

Naast de bulkgoederen zoals u van ons gewend bent, kunnen wij u ook voorzien van zakgoed. We beschikken in ons magazijn, naast diverse diervoeders in zakgoed, ook over een breed pakket andere aanvullende artikelen zoals ruwvoeders, strooisels, meststoffen en zaai- en pootgoed.

Om samen naar een optimaal rendement te groeien en om u volledig te kunnen bedienen, bezorgen we deze artikelen ook met onze zakgoedroute. Om de zaken efficiënt te kunnen organiseren, brengen we graag de volgende punten onder uw aandacht:

• De route: we bezorgen elk dinsdag op de postcodes met begincijfers: 16-17-72-73-74-75-76-77-78-79-80-81-83-84-85-88-93-95-99. De levering vindt plaats tussen 07.00 en 19.00 uur. De goederen worden gelost met een kooiaap.

 

Bekijk de zakgoedkalender 2020

 

• Bestellen: wanneer u op donderdag vóór 12.00 uur uw bestelling doorgeeft, wordt het zakgoed in de week erna op dinsdag geleverd. Het bestellen kan met het bestelformulier zakgoedroute. Klik hier om het bestelformulier (excel) te openen. Dit formulier invullen en als bijlage mailen naar: bestelling@cavdenham.nl. Natuurlijk kunt u ook telefonisch uw bestelling doorgeven aan de verkoop binnendienst, op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur op telefoonnummer: 0546 – 672525. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van de losplaats? Laat ons die dan weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Per abuis zakgoed vergeten te bestellen? Dat kan gebeuren. Een extra zakje met de bulkauto kan nog steeds. Vanwege de handeling zijn we echter wel genoodzaakt een toeslag van € 2,- per zak te berekenen. Er kan maximaal 150 kg worden besteld.

• Kortingen: vanaf 1000 kg wordt het zakgoed franco geleverd. Graag leveren wij zoveel mogelijk volle pallets van een artikel, maar het maximum aantal verschillende artikelen per pallet is vier. Uiteraard kunnen we ook kleinere hoeveelheden en strooisels aan huis leveren, maar vanwege het volume zal er dan een toeslag berekend worden voor het transport.
Update 23-03-2020: In verband met de corona crisis leveren we zakgoed in de periode van 23-03-2020 t/m 30-05-2020 vanaf 500kg franco aan huis. Tevens is het mogelijk winkelartikelen mee te bestellen.

 

Heeft u vragen over ons assortiment of over de leveringen? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw voorlichter of met de verkoop binnendienst.

 

Om het transparant te houden geldt voor al onze artikelen de basisprijs. Afhankelijk van de hoeveelheid komt er een toeslag voor transport overheen of gaat er een afnamekorting af.

Uitzonderingen

• Maiszaden vallen buiten deze staffels

• Graszaden >300kg wordt franco geleverd

• Producten die rechtstreeks vanaf derden geleverd worden (zoals balen graszaadhooi, stro, meststoffen, ccm)

• Er kan niet besteld of geleverd worden op zaterdag en zondag.

• Alle bedragen zijn exclusief BTW.

• Facturatie zal digitaal plaatsvinden, tenzij anders aangegeven.

• Tarieven alleen geldig voor voorraad artikelen

• De goederen worden geleverd op industriepallets (wegwerp) en kunnen niet worden geretourneerd

• Enkele producten kunnen afgenomen worden in bigbags. Hiervoor geldt een korting van € 2,00 per 100 kg op de zakgoedprijs.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!