Zakgoed levering

Naast bulkgoederen kunnen wij u ook voorzien van zakgoed. In ons magazijn hebben we diverse diervoeders in zakgoed. Daarnaast hebben we ook een breed pakket aanvullende artikelen zoals ruwvoeders, strooisels, meststoffen en zaai- en pootgoed.

Om u goed te kunnen bedienen bezorgen we deze artikelen met onze zakgoedroute. Elke dinsdag en donderdag wordt er bezorgd. De levering vindt plaats tussen 07.00 en 19.00 uur. De goederen worden gelost met een kooiaap.

 

Bestellen:
Wanneer u op dinsdag vóór 12:00 uur uw bestelling doorgeeft wordt het zakgoed donderdag geleverd. Wanneer u op donderdag vóór 12:00 uur uw bestelling doorgeeft, wordt het zakgoed in de week erna op dinsdag geleverd. Het bestellen kan via de bestelportal op mijn.cavdenham.nl of met het bestelformulier zakgoedroute. Dit formulier kunt u invullen en als bijlage mailen naar: bestelling@cavdenham.nl. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van de losplaats? Laat ons die dan weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Per abuis zakgoed vergeten te bestellen? Dat kan gebeuren. Een extra zakje met de bulkauto mee kan nog steeds. Vanwege de handeling zijn we echter wel genoodzaakt een toeslag van € 2,- per zak te berekenen. Er kan maximaal 150 kg worden besteld.

 

Kortingen:

Vanaf 1000 kg wordt het zakgoed franco geleverd. Graag leveren wij zoveel mogelijk volle pallets van een artikel, maar het maximum aantal verschillende artikelen per pallet is vier. Uiteraard kunnen we ook kleinere hoeveelheden en strooisels aan huis leveren, maar vanwege het volume zal er dan een toeslag berekend worden voor het transport.

Heeft u vragen over ons assortiment of over de leveringen? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw voorlichter of met de verkoop binnendienst.

Om de prijzen transparant te houden geldt voor al onze artikelen de basisprijs. Afhankelijk van de hoeveelheid komt er een toeslag voor transport overheen of gaat er een afnamekorting af.

 

Uitzonderingen:

• Maiszaden vallen buiten deze staffels

• Graszaden >600kg wordt franco geleverd

• Producten die rechtstreeks vanaf derden geleverd worden (zoals balen graszaadhooi, stro, meststoffen, ccm)

 

Opmerkingen:

• Er kan niet besteld of geleverd worden op zaterdag en zondag.

• Alle bedragen zijn exclusief BTW.

• Facturatie zal digitaal plaatsvinden, tenzij anders aangegeven.

• Tarieven alleen geldig voor voorraad artikelen

• De goederen worden geleverd op industriepallets (wegwerp) en kunnen niet worden geretourneerd

• Enkele producten kunnen afgenomen worden in bigbags. Hiervoor geldt een korting van € 2,00 per 100 kg op de zakgoedprijs.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!