Mooie investering!

1 februari 2024

De fabriek heeft geïnvesteerd in een microcomponenten doseerinstallatie. Het afgelopen jaar zijn we gestart met de bouw van deze nieuwe installatie.

Dankzij deze indrukwekkende investering kunnen we nu uiterst nauwkeurig grondstoffen en premixen doseren, waaronder vitamines, mineralen, enzymen en additieven.

Deze installatie maakt het mogelijk nog beter in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten en zal bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van het mengvoer.

Eind 2023 werd het dak van de fabriek geopend, en maar liefst 24 nieuwe premixsilo’s werden naar binnen getakeld. Daarnaast is er een staalconstructie bovenop de fabriek geplaatst, waardoor de fabriek met wel 7 meter is verhoogd.

In deze constructie op de fabriek zijn de blaas- en losinstallaties geïnstalleerd om de doseerinstallatie optimaal te laten functioneren. Kortom, een grootschalig en prachtig project waar we trots op mogen zijn!

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!