Zuivelmarkt in beweging

21 februari 2020

Al enige tijd stijgen de melkpoederprijzen, soms zijn er wat kortstondige schommelingen maar de tendens is omhoog voor de MMP en weipoeder.

De emotie in Azië en Australië hebben nog geen invloed op de Nederlandse markt waar de prijzen de afgelopen week nog stegen. De verwachting is dat het effect van het Coronavirus slechts van tijdelijke aard zal zijn. Het is van groot belang om te zorgen voor hoge kwaliteit voeding aan jonge dieren. De kalvermelk Topmelk Rood en Topmelk Groen zijn een vaste samenstelling met een hoog aandeel zuivel.

Bron: www.boerderij.nl

 

VLOG erkenning Topmelk
Voor veehouders die melk leveren volgens de standaard VLOG is binnenkort zowel de Topmelk Rood als Topmelk Groen beschikbaar met het VLOG certificaat. Gezien het feit dat deze samenstelling zeer zuivelrijk is, worden de kosten voor het grondstoffenpakket hierbij niet hoger.

Nieuwe zakken Topmelk
Ons assortiment Topmelk zal binnenkort worden aangeboden in nieuwe zakken. Het product blijft hetzelfde, alleen in een nieuw jasje!

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!