Pluimvee

Samenwerken betekent voor ons: betrokken zijn bij de pluimveehouder, oftewel naast de pluimveeveehouder gaan staan. Daadwerkelijk een inzet leveren om hem te helpen zijn doelstellingen en idealen te realiseren, maar ook zijn problemen goed in te schatten. Daarom streven de pluimveespecialisten van CAV Den Ham samen met u de resultaten verder te verbeteren.

Uitgebreide begeleiding

Daarnaast stelt onze bedrijfsbegeleiding u in staat uw resultaten te verbeteren met een verdere optimalisering van uw bedrijfsomstandigheden. Naast uitgebreide voederadviezen geven wij u gedegen informatie over vele andere facetten van de moderne pluimveehouderij. Met een uiteindelijk prima eindresultaat, zowel financieel als bedrijfstechnisch.
Door de brede praktische kennis en blijvende bijscholing van onze specialisten zijn wij in staat om constant vernieuwend te blijven werken.

Extra service

Wij begrijpen dat voor een optimale productiecyclus op uw bedrijf het voer één van de schakels vormt. Daarom onderhoudt CAV Den Ham intensief contact met de andere spelers in de keten.
Hierdoor zijn wij in staat, naast het leveren van kwaliteitsvoer, ook samen met u te zoeken naar andere voor uw bedrijf onmisbare partners.

Wilfred ten Brinke

Technisch specialist Pluimvee/Varkens

06-544663113

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!