Wijzigingen producten

22 augustus 2019

Vanaf heden zijn er een aantal wijzigingen in producten en verpakkingen.

Aromabiotic Cattle wordt Xtragan Cattle
Vanaf heden zal het mengsel Aromabiotic Cattle vervangen worden door Xtragan Cattle. Naast de middellange ketenvetzuren zoals in Aromabiotic Cattle, bevat Xtragan Cattle ook oregano ter ondersteuning van de weerstand. De combinatie van middellange ketenvetzuren en oregano hebben een positief effect op de weerstand van de koeien. Xtragan Cattle wordt met name ingezet bij bedrijven waar bijvoorbeeld uiergezondheid onder druk staat. Onderzoek laat zien dat door inzet van middellange ketenvetzuren witte bloedcellen in de uier actiever blijven en daarmee ondersteuning kunnen geven bij een infectie. In combinatie met oregano wordt er een lager celgetal gezien en heeft het een remmend effect op pathogenen.

Wijzigingen producten en verpakkingen in de zakgoedhal
Een aantal producten in de zakgoedhal hebben een andere verpakking gekregen. Kaliumsorbaat wordt bij ons nu in een andere doos geleverd. Daarnaast kan de verpakking en soms de structuur van o.a. Magnesiumoxide, Magnesiumsulfaat, Zinksulfaat, Kopersulfaat, Monocalciumfosfaat en Citroenzuur licht wijzigen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op met het kantoor.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!