Voorjaarsschoonmaak silo’s!

23 april 2019

Het is van belang om met enige regelmaat uw voersilo’s van zowel de buitenkant als de binnenkant te reinigen. Een gereinigde silo aan de buitenkant maakt het makkelijker om in te schatten hoever het voer gezakt is. Zo komt u minder snel zonder voer te zitten.

Het reinigen van de binnenkant is belangrijk om de groei van gisten en schimmels tegen te gaan. We kunnen hiervoor een propshot gebruiken. Hierdoor worden schimmels en toxinen gereduceerd. Mooier is om alle voerresten aan de binnenkant met de hogedruk te verwijderen. Vervolgens de silo laten drogen, alvorens er nieuw voer in de silo geblazen wordt. Voor het reinigen van de silo is er water en een 220V aansluiting nodig.

Als klant van CAV Den Ham kunt u gebruik maken van de siloreiniging tegen gereduceerd tarief. Voor actuele prijzen en condities
kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst via e-mail bestelling@cavdenham.nl of telefonisch 0546 672525. Wij helpen u graag met het plannen van de reiniging!

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!