Maatregelen m.b.t. Corona

17 maart 2020

In verband met het Corona virus nemen wij maatregelen om de gezondheid van onze medewerkers en omgeving te beschermen. Daarnaast willen we u als klant ook vragen alert te zijn en onze maatregelen serieus te nemen.

CAV kantoor, productie, buitendienst:
Onze medewerkers werken vanaf vandaag zoveel mogelijk thuis waardoor er minder bezetting op kantoor zal zijn. Ook zijn we genoodzaakt alle (klant)afspraken te annuleren. Neem voor reeds geplande afspraken of in dringende situaties contact op met onze adviseurs. Zij zijn telefonisch en per mail bereikbaar. We doen ons best alle processen zo goed mogelijk voort te zetten en willen u vragen ons daarbij te helpen door uw voerbestelling voor twee leverdagen door te geven, bij voorkeur per mail op bestelling@cavdenham.nl of via onze app 06-42523503. Door de lage bezettingsgraad kan het zijn dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Onze chauffeurs blijven het voer bij u leveren, echter zullen zij contacten vermijden en geen koffie blijven drinken.

 

CAVWinkel:
Wij nemen extra maatregelen m.b.t. de hygiëne. Zo worden winkelkarren en balies meerdere keren per dag ontsmet. Onze medewerkers bij de kassa dragen handschoenen. We willen u vragen zoveel mogelijk met de pin te betalen en niet met contant geld. Houd afstand tot andere klanten en ons personeel. Bij verkoudheidsklachten of andere ziekteverschijnselen vragen we u de winkel niet te bezoeken.

Tankstation:
Ons tankstation blijft open, echter is het de komende weken (in elk geval tot 6 april) niet mogelijk contant te betalen. Daarnaast worden meerdere malen per dag het pin-toetsenbord en de tankpistolen gereinigd. Ook zijn er wegwerphandschoenen beschikbaar, dus adviseren wij het gebruik van een handschoen.

We vragen uw begrip voor deze maatregelen!

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!