Keuring Brandblussers

2 januari 2023

Binnenkort organiseren we alweer voor de 17e keer op rij onze jaarlijkse brandblusserkeuringsdagen!

Voor bedrijven en instellingen is het vaak wettelijk verplicht om brandblussers jaarlijks te keuren. Het is meestal ook een voorwaarde van uw brandverzekeraar.  Door dit keuren gezamenlijk te doen valt er op uw keuringskosten te besparen.

CAV Den Ham organiseert samen met Velco brandbeveiliging een brandblusser keuringsdag op donderdag 12 januari 2023  (uitloop vrijdag 13 januari). Noteer deze datum alvast in uw agenda. U kunt de blusser brengen op woensdag 11 en donderdag 12 januari 2023. (Donderdag tot 13.00 uur). De blussers moeten zijn voorzien van een etiket met uw naam, telefoonnummer en het aantal blussers. Vanaf donderdagmiddag 12 januari kunnen de eerste blussers weer worden afgehaald.

De keuringskosten bedragen € 13,50 per blusser incl. BTW. (€ 11,16 excl. BTW). Bij afkeur wordt niets in rekening gebracht. Tevens zijn er nieuwe brandblussers te koop die al voorzien zijn van de nodige keuringen en toch scherp geprijsd.

In principe kunt u ieder merk brandblusser laten keuren. Blussers die ouder zijn dan 10 jaar mogen echter niet meer worden goedgekeurd! De kosten van het afvoeren van afgekeurde blussers zijn eveneens € 12,95 per blusser. Wanneer er nieuwe blussers aangeschaft worden neemt Velco deze kosten voor haar rekening. Uiteraard kunt u de afgekeurde blusser ook weer zelf meenemen, er worden dan geen keurings- of afvoerkosten berekend.

Indien uw e-mailadres bij ons bekend is ontvangt u kort voor de keuring een herinnering. Wilt u uw e-mailadres aan ons doorgeven, mail deze naar winkel@cavdenham.nl u ontvangt dan jaarlijks een herinnering.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!