Geslaagde beurs met thema: duurzaamheid!

5 november 2019

Van 29 t/m 31 oktober waren we weer te vinden op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te Hardenberg. Dit jaar met een actueel en belangrijk thema namelijk duurzaamheid!

Het rundveeteam van CAV Den Ham gaat zich de komende tijd actief bezighouden met de levensduur van de veestapel bij klanten. Ter voorbereiding zijn er verschillende contactmomenten met Valacon Dairy geweest om bij te praten over de economische voordelen voor klanten en de technische mogelijkheden om dit te realiseren.

Voorafgaand aan de beurs kregen klanten een puzzelstukje thuisgestuurd. Op dit puzzelstukje konden ze de volgende vraag beantwoorden: “Hogere levensduur? Wat is hierin voor u het belangrijkste puzzelstukje?” Tijdens beurs in Hardenberg konden melkveehouders over dit onderwerp met het rundveeteam in gesprek.

In navolging op de beurs organiseert CAV Den Ham twee themabijeenkomsten in samenwerking met Willem van Laarhoven van Valacon Dairy.
Data:
– 12 november 2019 van 12:00 uur tot 16:00 uur
– 14 november 2019 van 12:00 uur tot 16:00 uur

Opgave voor één van deze dagen kan per mail naar info@cavdenham.nl of telefonisch op 0546-672525. Graag het aantal personen doorgeven.

 

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!