Doe mee aan de VoerMonitor!

2 april 2020

Deze maand wordt alweer voor de vierde keer het online onderzoek VoerMonitor onder veehouders uitgevoerd.

Onderzoek
Middels een online enquête beoordeelt u uw voerleverancier op een aantal onderdelen, zoals de kwaliteit en het aanbod van de voeders, bedrijfsbegeleiding en voerprijzen. In welke mate voldoet CAV Den Ham aan de verwachtingen, welke verbeteringen ziet men graag? Waar bent u tevreden en minder tevreden over? Deze resultaten geven inzicht hoe CAV Den Ham scoort in vergelijking tot de gemiddelde voerleverancier.

Wie doen er mee aan het onderzoek?
Het onderzoek wordt ondersteund door kleine, middelgrote en grote particuliere en coöperatieve voerleveranciers. CAV Den Ham is één van de deelnemende bedrijven.

Uw deelname
Binnenkort ontvangt u van voermonitor een e-mail. Uw deelname aan het onderzoek wordt zeer gewaardeerd. Het invullen van de VoerMonitor duurt enkele minuten en uw antwoorden blijven anoniem.

Contact
Indien u vragen heeft met betrekking tot het onderzoek dan kunt u contact opnemen met Jan Geelen. Tel: (0)6-20607090 of mail: marktonderzoek@geelen-consultancy.nl
Informatie over het onderzoek kunt u ook vinden op de website: www.geelen-consultancy.nl

Namens CAV Den Ham bedanken wij u alvast voor uw tijd.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!