Directeur-bestuurder Harry Grooters draagt stokje over aan Ronnie Lassche

3 maart 2022

Den Ham – Ronnie Lassche (49 jaar) uit Sint-Jansklooster wordt de nieuwe directeur-bestuurder van CAV Den Ham. Dat heeft Ewald Stamsnieder, voorzitter van de Raad van Commissarissen afgelopen dinsdag bekendgemaakt.

“Wij zien in Ronnie de man die past in de cultuur van onze coöperatie en beschikt over de kwaliteiten die nodig zijn voor de stap die we kunnen en willen maken. De stap naar de volgende fase binnen onze organisatie, de fase waarin we als moderne traditionele coöperatie onze stevige ambities waar willen maken.

Vanaf 1 april a.s. vormt Ronnie samen met Harry Grooters het bestuur van onze Coöperatie tot het vertrek van Harry eind oktober dit jaar.”

Ronnie, die zelf is opgegroeid op een melkveebedrijf, werkte voorheen altijd in de agrarische sector onder andere bij diverse melkveehouders, het bedrijf DeLaval en sinds 2017 als bedrijfsleider bij Van der Sluis Agri.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!