CAV Den Ham steunt op KOErs 2021

18 maart 2021

CAV Den Ham is de eerste partner die zich aansluit bij op KOErs, het innovatie evenement voor de melkveehouderij georganiseerd door VKON. Het thema dit jaar is voeding.

Als mengvoederproducent is dit bij uitstek een thema waar CAV Den Ham zich verbonden mee voelt. We hopen samen met VKON meer bekendheid te geven aan KOErs zodat er een sterk, innovatief evenement neergezet kan worden.

De gedachtegang van VKON sluit goed aan bij onze visie: “Samenwerken betekent voor ons betrokken zijn bij de veehouder, oftewel naast de veehouder gaan staan.”  Samen maken we op KOErs tot een succes, samen gaan we in gesprek, samen voor de boerderij van morgen.

Wil jij ook samenwerken aan de boerderij van morgen en helpen om van op KOErs een succes te maken? Ook jij kunt je als partner bij op KOErs aansluiten. Wil je weten wat een partnerschap inhoudt? Kijk dan eens op de website van VKON: www.vkon.nl/op-koers.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!