CAV Den Ham overweegt samenwerking met E.J. Bos Diervoeding

25 februari 2020

Mengvoedercoöperatie CAV Den Ham is in gesprek met E.J Bos Diervoeding uit Ederveen over samenwerking. Het Hammer bedrijf wil hiermee een stevige basis leggen voor de toekomst, waarbij de productiecapaciteit van de CAV fabriek volop kan worden blijven benut.

Voor CAV Den Ham was 2019 een keerpunt, na een periode van onbalans, is er weer een mooie basis om nieuwe uitdagingen op te pakken.

2020 is voor CAV Den Ham een bijzonder jaar, want in de week van 20 april viert de coöperatie zijn 100-jarig bestaan. Een bijzondere mijlpaal voor het bestuur, het management, de medewerkers en alle aangesloten leden. Naast een officiële receptie, vindt in dezelfde week ook een open huis plaats voor alle belangstellenden.

De leden worden op 3 maart geïnformeerd over de mogelijke samenwerkingsvorm. Zij krijgen dan ook de vraag voorgelegd of dit plan verder kan worden uitgewerkt.

De agrarische sector is in sterk beweging. Het aantal agrariërs neemt in de toekomst af. Om goed te anticiperen op de toekomst en de Hammer fabriek gezond te kunnen blijven houden, zijn nieuwe vormen van samenwerking noodzakelijk.

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!