Brandstof

Levering diesel aan huis 

Ook leveren wij diesel per tankauto aan agrarische bedrijven in de regio Overijssel. Diesel kan telefonisch bij ons worden besteld en wordt binnen één tot enkele dagen bij u in de tank geleverd. Bel voor bestellingen en onze scherpe prijzen tel 0546-672525.

Tankstation

Een modern zelftankstation, waar u met alle bankpasjes 7 dagen per week, 24 uur per dag Diesel en Euro 95 kunt tanken. Bij CAV Den Ham goedkoop tanken en modern tankgemak. Wij beschikken over 2 high speed diesel pompen voor sneller tanken van vrachtauto’s en tractoren.

Pinpas en MTC

Alle bankpassen en de Multi Tank Card worden door de buitenautomaat geaccepteerd. Tanken met credit-cards is niet mogelijk.
Met uw pinpas de pomp vrijgeven en tanken en daarna een transactiebon met btw uitprinten. De werkwijze wordt door de automaat aangegeven. Pinnen kan 7 dagen per week 24 uur per dag!

Contant betalen

Om contant te betalen voor het tanken even op de bel drukken van de intercom op de middenpaal en uw pompnummer doorgeven. Daarna tanken en betalen op kantoor. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:00 tot 12:00 uur en 13:15 tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag contant betalen niet mogelijk.

Brandstofprijzen

m.i.v. 14-12-2017

Euro 95
Diesel
1,519
1,249
typefouten voorbehouden
p/ltr incl.btw

CAV Den Ham is een middelgrote zelfstandige mengvoederproducent met een moderne fabriek en eigendom van de gezamenlijke boerenleden.

Samen naar een optimaal rendement!